Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Δημοτικό Σχολείο Γουρνών
Ανακοινώσεις

Χριστουγεννιάτικες δράσεις και επισκέψεις!

Χριστουγεννιάτικες δράσεις και επισκέψεις!

Ο Δεκέμβριος… είναι Χριστούγεννα! Ευκαιρία επομένως για πολλές δραστηριότητες και επισκέψεις.

  • Οι Α΄΄, Β΄ και Γ τάξεις του σχολείου μας παρακολούθησαν στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου τη θεατρική παράσταση ” Θησέας και Μινώταυρος” από την Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη, ενώ οι Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεις πήγαν σινεμά και παρακολούθησαν την ταινία ” Γουόνκα”

  • Η Στ΄ τάξη συνοδευόμενη από τους δασκάλους τους και με τη βοήθεια και προετοιμασία της εκπαιδευτικού μουσικής έψαλλαν τα κάλαντα στο Νηπιαγωγείο Γουρνών και στο Δημαρχείο στην πρώην αμερικανική βάση Γουρνών.
  • Με τη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας έφτιαξαν τη δική τους Χριστουγεννιάτικη κάρτα. Οι κάρτες συγκεντρώθηκαν, ανακατεύτηκαν και ο Άγιος Βασίλης τις μοίρασε ξανά ανάμεσα στα παιδιά του σχολείου μας. Μια ευχή θα συντροφεύει κάθε παιδί του σχολείου μας, γραμμένο από έναν συμμαθητή ή μια συμμαθήτρια του.
  • Ένα αστέρι… μια ευχή. Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές, τις μαθήτριες και τους γονείς τους που αγκάλιασαν για μία ακόμη φορά τα αστεράκια της Ευχής του προγράμματος Make a Wish συγκεντρώνοντας το ποσό των 186 ευρώ.